مدت زمان بارگذاری سایت باید کمتر از ۳ ثانیه باشد؛ در غیر اینصورت شک نکنید شمار زیادی از کاربران همان لحظه صفحه سایت شما را می‌بندند. همین باعث کاهش رتبه سایت در موتورهای جستجو مثل گوگل شده و به دنبال آن بازدید و فروش شما به میزان قابل توجهی کاهش می‌یابد و رفته رفته از ارزش سایت شما کم خواهد شد. سرعت بارگذاری سایت از ویژگی‌های فوق العاده مهم در زمینه سئو محسوب می‌شود.

افزایش سرعت وبسایت

طبق تحقیقاتی که شرکت Akamai در این زمینه انجام داده است، ۴۷ درصد بازدیدکنندگان سایت انتظار دارند سایت شما در ۲ ثانیه یا کمتر بارگذاری شود. اگر مدت زمان بارگذاری سایت بیش از ۳ ثانیه شود، ۴۰ درصد از کاربران، سایت شما را ترک می‌کنند. خیلی بی‌رحمانه است نه؟!

علاوه بر این، هر ثانیه که سایت شما دیرتر بارگذاری شود، ۷ درصد کاربران صفحه سایت شما را می‌بندند. اعدادی که ذکر کردیم اعداد قابل توجهی هستند؛ فرض کنید ۲۰۰۰ نفر می‌خواهند وارد سایت شما شوند اما زمان بارگذاری آن بیش از ۳ ثانیه طول می‌کشد؛ همین باعث می‌شود حدود ۱۰۰۰ نفر سایت شما را ببندند و علاقه‌ای به دیدن سایت شما نداشته باشند!

w3 total cache forی website1 e1564299098983 ۱۶ راهکار طلایی برای افزایش سرعت وبسایت وردپرسی افزایش سرعت سایت, افزونه وردپرس, سرعت سایت, وردپرس

تشخیص سرعت سایت

ابزارهای آنلاین رایگانی مانند Pingdom، WebPageTest، GTmetrix و Google PageSpeed Insights وجود دارند که به شما کمک خواهند کرد تا علت کند بودن سرعت بارگذاری وبسایت خود را تشخیص دهید به افزایش سرعت وبسایت کمک کنید.

در ادامه مواردی را بیان خواهیم کرد که برای بهبود عملکرد وبسایت‏تان باید حتما و همیشه در نظر داشته باشید.

۱- با شرکت هاستینگ خود مشورت کنید

قبل از اینکه کاری انجام دهید، اول با شرکت هاستینگ خود مشورت کنید. از آن‌ها بخواهید بهترین سرویس برای اجرای وردپرس را به شما معرفی کنند تا هماهنگی خوبی با وردپرس داشته باشد. (هاست وردپرس) آن‌ها می‌توانند راه‌هایی را با توجه به سرویس‌های خود به شما پیشنهاد دهند تا باعث افزایش سرعت وبسایت شما شود. با این کار در وقت و هزینه خود صرفه‌جویی خواهید کرد.

۲- یک افزونه Cache نصب کنید

یکی از راه‌های متداول افزایش سرعت سایت، استفاده از افزونه‌های کش مانند W3 Total Cache است. این افزونه‌ها آخرین نسخه نمایش سایت شما را ذخیره می‌کنند تا به کاربران در آینده نمایش دهند. این بدین معنی است که وردپرس لازم نیست هر دفعه که کاربر وارد سایت شما می‌شود، عملیات بارگذاری را از سر بگیرد. اطلاعات موجود در حافظه کش می‌تواند شامل تصاویر، فونت‌ها، فایل‌های فلش و کدهای HTML، CSS و JS باشد.

افزونه های کش مختلفی وجود دارد. از جمله معروف‌ترین آن‌ها می‌توان به

W3 Total Cache، Hummingbird، Rocket، WP Fastest Cache، WP Super Cache و Breeze اشاره کرد.

معرفی افزونه Breeze

افزونه Breeze افزونه‌ای رایگان در این زمینه به حساب می‌آید که با افزایش عملکرد سایت، کاهش زمان دانلود‌ها و ادغام شبکه‌های CDN، باعث بهبود UX سایت شما می‌شود. از قابلیت‌های بارز این افزونه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سازگاری کامل با وردپرس، ووکامرس و وردپرس شبکه
  • کاهش حجم سایت
  • فشرده‌سازی با استفاده از GZIP
  • پشتیبانی از سیستم Varnish
  • دارای قابلیت کش مرورگر
  • یکپارچه سازی فایل‌های استاتیک
  • سازماندهی پایگاه داده
  • مستثنی کردن فایل‌های خاص از کش
  • و …

اما قبل از انتخاب یکی از افزونه‌های کش، حتما با پشتیبانی هاست خود مشورت کنید. شاید آن‌ها افزونه خاصی را به شما معرفی کنند که با هاست بهتر هماهنگ است. ما افزونه Breeze را به خاطر رایگان بودن و امکانات بسیار خوب آن معرفی کردیم. این افزونه کاربردی را می‌توانید از همین‌جا دریافت کنید:

 

صفحه افزونه